Gastenboek

Commentaren: 3
 • #3

  Miranda Noordman-Schothuis (donderdag, 08 maart 2018 13:51)

  Ha Arlette en Sientje!
  Wat leuk dat jullie samen een boek hebben gemaakt! Ik kreeg hem van mijn moeder voor mijn verjaardag en hij is meegegaan naar Roemeniƫ :). Ik ga hem lekker op mijn gemak lezen (en uitproberen natuurlijk), maar heb al enorm genoten van de foto's. Geweldig! Super dat jullie dit gedaan hebben. Succes met alles!
  Een lieve groet van hier,
  Miranda

 • #2

  Jeanette (dinsdag, 14 november 2017 15:16)

  Wat een heerlijk boek. Ik heb er echt van genoten en ga dat nog vele malen doen want hier gaat daadwerkelijk uit gekookt worden. En vaak ook. Geweldig om die basisrecepten en die retrohapjes weer in een kookboek vastgelegd te zien. En die moderne variaties van Arlette zijn een feest. Wat kan die koken zeg. Trouwens, allebei de dames kunnen dat. Een boek om helemaal vrolijk van te worden. Een aanrader!

 • #1

  Harry Bartelds (zaterdag, 11 november 2017 15:01)

  Inmiddels heb ik de ingrediƫnten in huis gehaald voor de groente soep. Bij de zaterdag middag levering in de plaatselijke winkel ontbrak helaas de schenkel. Daar doe ik dan dit keer maar zonder mee. Wat ik zelf nog toegevoegd heb, en dit heeft alles met een liedje te maken , is worst. Luister maar eens: www.youtube.com/watch?v=r1jmunnpvKQ